Which is more important in Interior Design – Form or Function?

Grade 8 students have been learning about Interior design and the form and function of space. Students have inquired into the different elements of interior design (space,line, form, light, color, texture and patterns) and chose a space around QA Sidra to redesign.  Grade 8 students have developed understandings of the necessary tools and key features of an online computer aided design interior design software which will support them in their final summative assessment.

أيهما أكثر أهمية في التصميم الداخلي – الشكل أم الوظيفة؟

لقد تعلم طلاب الصف الثامن عن التصميم الداخلي وشكل ووظيفة التصميم في المكان. استفسر الطلاب عن العناصر المختلفة للتصميم الداخلي (المساحة والخط والشكل والضوء واللون والملمس والأنماط) واختاروا مساحة حول أكاديمية قطر السدرة لإعادة التصميم. طور طلاب الصف الثامن فهمًا للأدوات الضرورية والسمات الأساسية لبرنامج التصميم الداخلي للتصميم بمساعدة الكمبيوتر عبر الإنترنت والذي سيدعمهم في التقييم النهائي النهائي.

 

Categories:Uncategorised