Ongoing Learning Support

 

Learning Support teachers have been engaging with students through online meetings from March to May.. It has been fantastic to see students taking the opportunity to really get involved in the extra support and opportunities to construct their learning and understandings. Parents also have been involved in the support of their children, and have been working closely with the Learning Support teachers. This time has been a great opportunity to build our learning community.

دعم التعلم المستمر

ينخرط معلمو دعم التعلم مع الطلاب من خلال اجتماعات عبر الإنترنت من مارس إلى مايو .. لقد كان من الرائع رؤية الطلاب وهم يغتنمون الفرصة للانخراط حقًا في الدعم الإضافي والفرص لبناء تعلمهم وتفهمهم. وقد شارك الآباء في دعم أطفالهم ، وكانوا يعملون مع معلمي دعم التعلم. كانت هذه فرصة رائعة لبناء مجتمع التعلم لدينا.

Categories:Uncategorised