Academic Integrity Parent Session 

 

QAS Librarian, Kristi Green, hosted an online Academic Integrity Parent Workshop for parents of MYP and DP students on Thursday, April 9th. Items covered included the definition of academic integrity, the summary of the QAS policies, how academic integrity is taught at QAS throughout child development and what parents can do to encourage academic integrity in their homes. Thank you to the parents who attended and for those who were unable to attend, please read the embedded presentation and email Ms. Kristi Green (klgreen@qasidra.org) if you have any questions.

جلسات النزاهة الأكاديمية  لأولياء الأمور في أكاديمية قطر السدرة
تم استضافة أمينة المكتبة في السدرة ،كريستين جرين  في جلسات ورش عمل النزاهة الأكاديمية لأولياء أمور ال MYP و DP يوم الخميس تاريخ 9 أبريل . تضمنت البنود المشمولة تعريف النزاهة الأكاديمية ، وملخص سياسات أكاديمية قطر السدرة ، وكيف يتم تدريس النزاهة الأكاديمية في أكاديمية قطر السدرة طوال فترة نمو الطفل وما يمكن أن يفعله أولياء الأمور لتشجيع النزاهة الأكاديمية في منازلهم. شكرًا لأولياء الأمورالذين حضروا ولمن لم يتمكنوا من الحضور ، يرجى قراءة العرض التقديمي المضمن والبريد الإلكتروني السيدة كريستي غرين (klgreen@qasidra.org) إذا كان لديك أي أسئلة.

Categories:Uncategorised