Primary School After-School Activities 

On February 16th, we commenced our third and last session of After School Activities for the 2019/20 school year. Students were able to choose from a range of activities, which gives them the opportunity to learn skills, connect with new friends and face fresh challenges. Activities provided during this session are:  7 Habits of Happy Kids, Weaving, Zentangle Art, Online reading Arabic, Chess, and Draughts/Checkers,  Rollerskating, Meditation, Board Games, Mad Science, Decoupage, Mural Masters, Football, LEGO Robotics, Taekwondo, Reading Arabic Stories, Sign language, and Traditional African-American Dance.

لأنشطة – لما بعد الدوام المدرسي في المدرسة ابتدائية 

في يوم 16 فبراير أعلنا الجزء الثالث والاخير من الأنشطة للعام 2019-2020 كان الطلاب قادرين على اختيار احدى الانشطة والتي أعطتهم الفرصة لصقل مهاراتهم والتواصل مع أصدقاء جدد والأنشطة التي كانت خلال الجلسة هي 7 عادات الطلاب مثل الأمواج تعلم الرسم عبر الانترنت العربيه الشطرنج والمسودات / لعبة الداما ، التزحلق على الجليد ، والتأمل ، وألعاب الطاولة ، و Mad Science ، و Decoupage ، و Master Mural ، وكرة القدم ، و LEGO Robotics ، و Taekwondo ، وقراءة القصص العربية ، ولغة الإشارة ، والرقص الأفريقي الأمريكي التقليدي.

Categories:Uncategorised