Performing Arts

 

 

Grade 7 students are developing their musicianship skills performing an instrument of their choice.  Playing an instrument can play a very important role in developing student’s Approach to Learning Skills.  While playing an instrument develops many values, the grade 7 students are focusing on Communication (helpful feedback, asking questions), Reflection Skills (using ATL’s, developing new skills, identifying strengths and weaknesses) and Social skills (responsible for one’s actions, practice empathy, encourage others).

الفنون التمثيلية

يقوم طلاب الصف السابع بتطوير مهاراتهم في الموسيقى من خلال لعبهم بأداة موسيقية هم من يختارونها. أن العزف على آلة موسيقية يلعب دورًا مهمًا للغاية في تطوير منهج الطالب في مهارات التعلم. أثناء عزف أداة ما على تطوير العديد من القيم ، يركز طلاب الصف السابع على التواصل (ردود فعل مفيدة وطرح أسئلة) مهارات التفكير (باستخدام وتطوير مهارات جديدة وتحديد نقاط القوة والضعف) والمهارات الاجتماعية (المسؤولة عن تصرفات الشخص وممارسة التعاطف مع الآخرين) ، تشجيع الآخرين).

Categories:Uncategorised