QAS Eco Schools Conference

QAS students attended the first ever QF Eco Schools conference. Students enjoyed presentations from schools leading green initiatives in the local community. They also had the opportunity to take part in a range of engagements where they shared their thinking about issues of waste within our QA Sidra community.

Our students were inspired to take action and demonstrated a desire to create change at our school. Our next step will be to establish an Eco School council at our school so that we can begin working towards being even more sustainable as a community.

 

IMG-5892.JPGIMG-5901 (1).JPG

مؤتمر المدارس ايكو في أكاديمية قطر السدرة 

لقد حضر طلاب المؤتمر الأول للايكو في مؤسسة قطر التعليمية . حيث استمتع الطلاب بالعروض التي قدمت من المدارس الأخرى التي تقود المبادرات الخضراء . كما أتيحت لهم الفرصة لمشاركة أفكارهم حول قضايا النفايات داخل مجتمع السدرة .

تم إلهام طلابنا لاتخاذ الإجراءات لصنع التغيير في مدرستنا. ستكون خطوتنا التالية هي إنشاء مجلس المدرسة البيئية  حتى نتمكن من البدء في العمل من أجل أن مدرستنا أكثر استدامة.

تم إلهام طلابنا لاتخاذ الإجراءات لصنع التغيير في مدرستنا. ستكون خطوتنا التالية هي إنشاء مجلس المدرسة البيئية  حتى نتمكن من البدء في العمل من أجل أن تكون مدرستنا أكثر استدامة.

Categories:Uncategorised