Celebrating Our Staff

 

Photo 1.jpg

Qatar Academy Sidra (QAS) proudly celebrates the award given to Ms. Neema Salem, Science Technician at QAS Secondary School: the 2018-19 International Gratnells Science Technician of the Year. This award recognises one science technician globally who goes “above and beyond” in their daily work.

 

The judging panel of esteemed industry professionals looks for science technicians who embrace their work, enjoy the challenges, and look to offer continuous improvement in the services they deliver. As diverse, highly qualified, and internationally experienced education professionals, science technicians are committed to each child’s personal success.

 

تحتفل مدرسة  أكاديمية قطر السدرة بفخر بالجائزة الممنوحة للسيدة نعمة سالم فني العلوم 

وقد فازت السيدة / نعمة سالم بجائزة أفضل فني دولي في العام 2018 -2019 . فقد نالت هذه الجائزة، تقديراً  لها من تقنيي العلوم على مستوى العالم. تبحث لجنة تحكيم المهنيين المتخصصين في هذا المجال عن فنيين العلوم الذين يهتمون بعملهم ، ويستمتعون بالتحديات ويتطلعون إلى تقديم تحسين مستمر في الخدمات.

باعتبارنا متخصصين في مجال التعليم متنوعين مؤهلين تأهيلا عاليا وذوي خبرة عالمية ، فإننا ملتزمون بنجاح كل طفل 

Categories:Uncategorised