Music

IMG_7564.JPG

In the How We Express Ourselves unit, 4th Grade students are beginning to inquire into communication, beliefs, and expressing their opinions. In the arts, students will be exploring how music communicates opinions, beliefs and ideas specifically within the regional context of the Middle East.

4th Grade Students experienced a workshop and performance of Arabic instruments at the Qatar Music Academy. Many great questions and potential areas of inquiry were had, and students were excited about expressing themselves through music.

IMG_7568.JPG

كيف نختبر أنفسنا الوحدة الرابعة

في وحدة  كيف نختبر أنفسنا ؟ ، بدأ طلاب الصف الرابع بالاستفسار عن التواصل والمعتقدات والتعبير عن آرائهم. في الفنون ، سوف يستكشف الطلاب كيف تنقل الموسيقى الآراء والأفكار على وجه التحديد في السياق الإقليمي للشرق الأوسط.

درس طلاب الصف الرابع ورشة عمل وأداء للأدوات العربية في أكاديمية قطر للموسيقى. كانت هناك العديد من الأسئلة الرائعة ومجالات التحقيق المحتملة ، وكان الطلاب متحمسين للتعبير عن أنفسهم من خلال الموسيقى.