Director’s Message

Thank you for all your support over the last month.  We have enjoyed the multiple opportunities for us to be able to build our home-school partnership and to celebrate the many successes of our students growth.

The Parent Forum hosted in October shared the school goals for this academic year.  The monthly Parent Teacher Advisory conversations have provided opportunities for our parents to have a voice, ask questions and share concerns and celebrations.  The parent learning conversations facilitated by our Counselling team have focused on sharing practices that are being used at school and empowering our parents with strategies to apply at home.

We encourage you to participate in the parent learning conversations and workshops that are available and highlighted in Panthers Roar.  Most sessions are offered as a 7.15am session and repeated at 4.15pm so we can provide opportunities for all parents to participate.

In the upcoming month there are important student conferences, opportunities to find out more about MAP assessment and further conversations offered by our counselors.

In Kindness,

Kim Green,

Director

رسائل من المدراء

نحن نشكر لكم دعمكم لنا في الشهر الماضي . لقد استمتعنا حقا في جميع الفرص التي أتيحت لنا والتي جعلتنا قادرين على بناء علاقة بين المدرسة والمنزل واحتفلنا بجميع نجاحاتنا  التي ساعدت طلابنا على النمو

إن منتدى الاباء الذي عقد وتمت استضافته في أكتوبر شارك في تحقيق الأهداف الأكاديمية لطلابنا في هذه السنة في المحادثات الشهرية التي تعقد مع الآباء تدعم فرصنا لاعطاء ابائنا فرصه ليكون لهم صوت لطرح الأسئلة والمشاركة في الاهتمامات والاحتفالات . حيث ان هذه المحادثات تنظم عبر المستشارين لدينا حيث أن فريقنا ركز على الممارسات التي تستخدم في المدرسة والتي تعطي آبائنا القوة والاستراتيجية للتسجيل من البيت

نحن نشجعك على المشاركة في محادثات التعلم مع الآباء وورش العمل التي هي متوفرة في تقارير البانثر رور اغلب الجلسات عرضت في الساعة 7:15 صباحا وتمت اعادتها في الساعة 4:15 مساءا لذلك نحن نشجعك على المشاركة

في الشهر القادم سيكون هناك محادثات مهمة لطلابنا شارك لتجد المزيد من التقدير عن الماب حيث ان هذا المحادثات عرضت من قبل مستشارينا

مع لطفي

كيم جرين

المديرة