Learning Hub / Library Volunteers

Parent volunteers are welcomed in the Learning Hub.  If you’ve volunteered at the QA Sidra Primary Library in the past, we hope we will see you here again. If you’ve never worked in a library that’s OK too! We’ll be happy to show you the ropes.  We need some help with shelving books, bulletin boards, cataloguing books, special events like Book Fairs and Author visits.

If you’re interested, please stop by the Learning Hub / Library or email nbelch@qasidra.org

 

ندعوكم للتطوع في مركز مصادر التعلم خلال العام الدراسي 2018-2019 !

نرحب بالأهالي للتطوع للعمل في مركز مصادر التعلم! إذا كنت قد تطوعت سابقاً للعمل في مكتبة أكاديمية قطر-سدرة للمرحلة الإبتدائية، نتمنى رؤيتك مجدداً. وإذا ليس لديك خبرة سابقة عن المكتبة فلا بأس! سنكون سعداء بأن نرشدك لذلك. نحتاج بعض المساعدة في إعادة الكتب على الرف، تنسيق اللوحات الخارجية، فهرسة الكتب، في حال المناسبات

الخاصة مثل معرض الكتاب أو زيارة مؤلف وغير ذلك.

إذا كنت مهتم الرجاء منك التوجه إلى مركز مصادر التعلم للتحدث مع

أمناء المكتبة : نتالي بيلج وهدى اليافعي.