Grade 11 Course Selection for 2019-20

On October 15th we ran a Diploma Programme course selection evening for the students who will be joining the DP in August 2019. This was a critical meeting as it creates the foundation of courses offered for next years Grade 11.

The information from the session has been posted on ManageBac under the Parent Files sectiohttps://qas.managebac.com/teacher/pan of the IB Parent Association. They are labeled DP Messages and DP Handbook.  Please take a few moments to look and download the information.

For families who were able to attend, Mr. Craggs presented on the requirements of the programme and our current Grade 12 students were on hand to share advice, and to talk about what the courses really feel like.

Starting in August 2019 we will be offering the new Math courses, and as a response to student requests we are looking at offering the Global Politics course, in addition to all the classes we currently offer.
If you require more information please contact Mr. Craggs on gcraggs@qasidra.org to arrange an appointment.

الدورة المختارة للصفوف الحادي عشر لسنة 2019-2020

 

انه في الخامس عشر من (أكتوبر) ، قمنا بتنظيم أمسية لاختيار دورة دبلوم برنامج للطلاب الذين سينضمون إلى الدي بي في أغسطس 2019. ولسوء الحظ ، أعتقد أن الطقس كان يعني أن الكثير من عائلاتنا اضطرت للبقاء في المنزل.

تم نشر المعلومات على المانج باك تحت قسم ملفات الوالدين في رابطة الآباء.حيث تم  تسمية الدي بي رسائل ودليل الدي بي. يرجى البحث عن المعلومات وتنزيلها

للطلاب الذين سوف يحضرون عليهم مقابلة مستر كراجيز المحاضر في البرنامج ومستوى الصف الثاني عشر فعليهم مشاركة النصيحه والتحدث عن هذه الدورات وكيف هي طبيعته

بدءًا من أغسطس 2019 ، سنقدم دورات الرياضيات الجديدة ، واستجابة لطلبات الطلاب ، نتطلع إلى تقديم دورة السياسة العالمية بالإضافة إلى جميع الفصول المتاحة
لو كنت في حاجة إلى مزيدا من المعلومات الرجاء الاتصال بالسيد / كراجز في الايميل التالي لحجز موعد  gcraggs@qasidra.org