Secondary House Teams

New students and teachers were welcomed into their House Teams during an assembly.  Teams then got to know each other, develop some team spirit and collaborate on a fun activity. Grade 12 will act as student leaders for each House. Future House events will focus on different school subject areas. Information about ordering House shirts will be published next week.

 

Gary Craggs

IB Diploma Coordinator

 

فرق البيت الثانوي

تم الترحيب بالطلاب والمعلمين الجدد أثناء انعقاد جلسة فريق المنزل. حيث تعرفت  الفرق على بعضها البعض ، وأضاف ذلك روح التعاون ، في. الصف ١٢ سيكون بمثابة قادة الطلاب لكل مجلس. سوف تركز فعاليات بيت المستقبل على المجالات الدراسية المختلفة. سيتم نشر المعلومات حول طلب قمصان المنزل الأسبوع المقبل.

غاري كريجز

منسقة دبلوم البكالوريا الدولية

Categories:Uncategorised