Primary School Messages

The school is well underway and we will like to share with you some important information regarding key areas that our primary school division is reviewing carefully  and refining this school year as announced in “A day in a Panther’s Life”. We look forward to your support in making sure that our school continues its growth and consolidates much more its systems and structures to keep your children safe and in an environment that promotes organization , communication whilst promoting  kindness, integrity, unity and respect.

Communication

At this point teachers are only using email as a way of communicating with parents to share about the learning and teaching happening in the classrooms. We will continue to communicate and share about your child’s learning as follows:

 

  • SeeSaw

 

This platform will be used for electronic portfolios from Pre3-5G this school year. Over the week of September 23-27 our teachers reviewed and defined essential agreements around portfolios.  These will be shared with you so we can officially launch SeeSaw for this school year.

 

  • Bloomz

 

This is a platform that teachers will be using to communicate with you. This will be launched in October.

-Email

We will continue with email communication between teachers and parents as needed.

 

 

رسائل المدرسة الابتدائية

تسير مدرستنا  بشكل جيد و نود أن نطلعكم على بعض المعلومات المهمة المتعلقة بالمجالات الرئيسية التي تقوم مدرستنا الابتدائية بمراجعتها بعناية  والعمل على تحسين هذا العام الدراسي كما هو معلن في “يوم في حياة الفهود”. نحن نتطلع إلى دعمكم في التأكد من أن مدرستنا تواصل تقدمها وتعزز نظمها وهياكلها أكثر بكثير للحفاظ على سلامة أطفالك ،وفي بيئة تشجع على التنظيم ،والتواصل ،اللطف والنزاهة والوحدة والاحترام.

الاتصالات

، يستخدم المعلمون البريد الإلكتروني في هذه المرحلة  فقط كطريقة للتواصل مع أولياء الأمور للمشاركة في التعلم والتعليم في الفصول الدراسية. سنواصل التواصل والمشاركة حول تعلم طفلك على النحو التالي:

  • الأرجوحة

سيتم استخدام هذه المنصة للمحافظ الإلكترونية من بري٣-٥ج في هذه السنة الدراسية. على مدار الأسبوع من ٢٣ إلى ٢٧ سبتمبر ، راجع المعلمون لدينا الاتفاقيات الأساسية لهذه المحافظ،. سيتم مشاركة هذه معك حتى نتمكن من تفعيل الارجوحة رسميا لهذا العام الدراسي.

  • بلومز

وهو النظام الأساسي الذي يستخدمه المعلمون للتواصل معك. وسيتم تفعيله في أكتوبر.

-البريد الإلكتروني

سنستمر في التواصل عبر البريد الإلكتروني بين المعلمين وأولياء الأمور حسب الحاجة.