Arabic Assessment

We will be implementing an Arabic Proficiency Assessment in  mid- October. The assessments we are piloting and proctoring are called TALA and Mubakkir.

This initiative is  occuring in several QF schools in partnership with Pre-University. This assessment will help us better determine Arabic placement for our students,  guide and differentiate instruction and ensure we are best developing students language proficiency.

 

تقييم عربي موحد

سنقوم بتنفيذ تقييم الكفاءة العربية في منتصف شهر  أكتوبر. تدعى التقييمات التي نقوم بإجرائها ( بركت وينج تالا ومبكر.

هذه المبادرة تحدث في العديد من مدارس مؤسسة قطر بالشراكة مع مستوى ما قبل الجامعة. سيساعدنا هذا التقييم على تحديد ما هو مستوى اللغة العربية لطلابنا بشكل أفضل ، وتوجيه وتمييز التعليمات والتأكد من أننا نقوم بتطوير الكفاءة اللغوية للطلاب على أحسن وجه.