Secondary Student Orientation

On Sunday August 26th, 2018 we began the student orientation for the new academic year in the Secondary School.  New students joined us with the promise of excitement and plans for new learning. Returning students have come back with joy at seeing friends and teachers.  

All students have been putting their IB inquiry skills into practice as they ask about new classes, and start to set goals and targets for the year. I know we will all be celebrating their successes as all students strive to reach their potential throughout the year.

“My first day of Grade 6 was awesome, and I think tomorrow is going to be even better”  Majied Al- Rumaihi Grade 6

Orientation for our students will continue over the first three cycles of the timetable.  This will ensure that we are all clear about expectations and how we can be kind to each other and support each other in our learning.

اللقاء التعريفي لطلاب الممدرسة الثانويه

شهد يوم الأحد ٢٦ أغسطس ٢١٠٨ توجيه الطالب للسنة الأكاديمية الجديدة في أكاديمية قطر السدرة. انضم إلينا الطلاب الجدد ضمن خطط تعليمية جديدة، لقد عاد الطلاب مع فرحة رؤية الأصدقاء والمعلمين. لقد وضع جميع الطلاب مهاراتهم للحصول على شهادة البكالوريا  ، وهم يسألون عن الفصول الجديدة ، ويبدؤون في تحديد الأهداف لهذا العام. أعلم أننا سنكون جميعًا نحتفل بنجاحاتهم حيث يسعى جميع الطلاب جاهدين للوصول إلى إمكاناتهم على مدار العام.

اليوم الأول من الصف السادس كان رائعا ، وأعتقد أن الغد سيكون أفضل – ماجد الرميحي – المستوى السادس.

 

اليوم الأول

دائماً ما يكون اليوم الأول من أي عام أكاديمي مسؤولاً عن الإثارة والوعد بالاحتفال والإنجازات القادمة. أعلم أنني دائمًا ما أجد صعوبة في النوم في اليوم الأول للعودة إلى المدرسة ، ولم يكن هذا العام مختلفًا. ولكن ما يشعرني بالراحة ، هو أنني لست وحيدا حيث يشترك عدد من الطلاب في هذا الترقب حول التعلم. لقد كان الجميع متحمسًا للغاية للعودة إلى المدرسة والاستعداد للتحديات القادمة

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s